Скоростиглий сорт патисона. Вегетаційний період від появи сходів до технічної стиглості плодів становить 40-45 днів. Рослина кущова. На одній рослині формується 12-15 плодів. Плід тарілкоподібної форми з опуклою серединою і рідко зубчатими краями, масою 300-350 г. Поверхня сегментована з гладкою шкіркою білого кольору. Плоди збирають недозрілими для широкого використання в консервній промисловості і домашній кулінарії. Ціниться як дієтичний продукт. Характеризується дружнім достиганням та високою врожайністю.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Патисон |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Група стиглості | Середньорання |
Країна виробник | Україна |
Вага упаковки | 3 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 7 ₴