Мангольд - одна з найбільш популярних рослин на мікрозелень не тільки за рахунок свого красивого вигляду, але також і за унікальні корисні властивості для організму. Мікрогрін має насичені червоні стебла та зелені листочки, а також ніжний, буряковий, солодкий і соковитий смак. Цінність паростків мангольду величезна. Крім великого вмісту вітамінів С, В1, В2, РР, вони багаті на каротин, білки, мінеральні солі та цукор. Вживання мангольду допомагає зміцненню кісток і зубів, а підвищена концентрація вітаміну К сприяє очищенню крові та забезпечує її нормальне згортання.
Використання: пікантна добавка в салатах, м'ясних стравах, і в свіжих соках.
Вирощування: посійте насіння на лляний килимок або серветку, добре полийте та накрийте прозорою кришечкою або плівкою. Не забувайте кожен день поливати або оприскувати.
Через 7-14 днів збирайте врожай.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Мікрозелень |
Виробник | W. Legutko |
Країна виробник | Польща |
Вага упаковки | 10 г |
- Ціна: 25 ₴