Салат Австралійський - середньостиглий (60-70 днів) напівголовчастий сорт для відкритого й закритого ґрунту.
Рихлі качани вагою 300-350 г, зібрані з кучерявого, хрусткого, соковитого, світло-зеленого листя високих смакових якостей.
Врожайність 1,5-2,0 кг/м².
Простий у вирощуванні, несхильний до захворювань, добре зберігається після збирання. Використовується для споживання в свіжому вигляді в салатах і як «їстівний» декор для прикрашання страв. Апетитного вигляду, насичений вітамінами, вишуканого смаку - сорт одразу привернув до себе увагу городників і кулінарів.
Вирощування
Вирощують прямим посівом у ґрунт або розсадним способом.
Норма висіву насіння 2-3 г/10 м2, глибина загортання 0,5-2,0 см.
Сходи з’являються вже при температурі +3-4°С, оптимальна для росту +15-20°С. Рекомендована густота стояння рослин 15-20 шт./м2. Для організації «зеленого конвеєру» висівають у кілька прийомів з інтервалом 12-15 днів.
Краще росте на легких поживних ґрунтах у затінених місцях.
Основні атрибути | |
---|---|
Культура | Салат |
Група стиглості | Середньостигла |
Країна виробник | Україна |
Вага упаковки | 10 г |
- Ціна: 26 ₴