Продавець ТИКВА – виробництво товарів для саду та городу розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1175 відгуків
+380 (67) 544-38-48
Товари для дому, саду та городу
Кошик
-15%

Баклажан Айсберг, 0,5 г, Садиба

17 ₴

14,45 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 350 грн

  • В наявності
  • Код: 000024860
Баклажан Айсберг, 0,5 г, Садиба
Баклажан Айсберг, 0,5 г, СадибаВ наявності
17 ₴14,45 ₴
+380 (67) 544-38-48
+380 (67) 544-38-48
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Баклажан Айсберг - середньостиглий (110-120 днів від появи сходів) білоплідний сорт, адаптований для вирощування у відкритому ґрунті.

Кущ висотою до 75 см, утворює витягнуті, гладенькі глянцево-білі плоди масою 150-250 г, з щільним та ніжним, молочного кольору м’якушем, без гіркоти.

Плоди гарно зав’язуються навіть за несприятливих погодних умов.

Стійкий до хвороб.

Врожайність на грядці - 3-5 кг/м², в теплиці - 5-6 кг/м².

Чудово підходить для консервації та приготування страв середземноморської кухні.

ВИРОЩУВАННЯ

Вирощують зазвичай розсадним способом.

Сіють на глибину 1 см.

Сходи з’являються на 8-12 день при оптимальній температурі для росту рослин +17-25°С. Висаджувати розсаду рекомендується у віці 55-60 днів. Густота стояння 1,5–3,5 шт./м². При низькій вологості та температурі нижче +15°С запилення призупиняється, квітки та зав’язі опадають.

Після утворення 5-6 плодів, бажано видалити бічні пагони, а над третім листком, вищим від останньої зав’язі, прищепити стебло.

Характеристики
Основні атрибути
КультураБаклажан
Тип продукціїПосівний (насіння)
Група стиглостіСередньостигла
Колір плодуБілий
Країна виробникУкраїна
Вага упаковки0.5 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 14,45 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner