Продавець ТИКВА – виробництво товарів для саду та городу розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1168 відгуків
+380 (67) 544-38-48
Товари для дому, саду та городу
Кошик
-15%

Диня Ольвія, 1 г, Традиція

16 ₴

13,60 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 350 грн

  • В наявності
  • Код: 000013119
Диня Ольвія, 1 г, Традиція
Диня Ольвія, 1 г, ТрадиціяВ наявності
16 ₴13,60 ₴
+380 (67) 544-38-48
+380 (67) 544-38-48
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Диня Ольвія - середньостиглий сорт. Плоди еліптичної форми, масою до 2,5 кг, шкірка гладенька, інколи з ледь помітною сіточкою, жовтого кольору. М'якоть ніжна, солодка на смак та ароматна.

Дружня віддача врожаю. Хороша транспортабельність.

Для споживання у свіжому вигляді та переробки.

Тепло- та світлолюбива культура, потребує легких ґрунтів, збагачених органічними речовинами.

Сорт для відкритого ґрунту, вирощується безрозсадним способом та розсадою. Висівають насіння на глибину 2 - 4 см. Сходи з’являються на 7 добу при +28 - 30°С, після чого температуру, три або чотири доби знижують до +16 - 18°С. У сонячні дні підвищують до 25 - 30°С, а у хмарні — утримують на рівні +20 - 22°С. Вночі температура повинна бути +16 -18°С. За тиждень до пересаджування розсади необхідно провести загартування. Розсаду висаджують у відкритий ґрунт у 40 добовому віці, при наявності 2 – 3 справжніх листків. Найоптимальніша температура для утворення зав’язі 25 - 30°С. Захищені від вітру та достатньою кількістю сонячного світла ділянки як найкраще підходять для отримання плодів високої якості. Культура гарно переносить посушливі періоди, сильне перезволоження ґрунту веде до негативних наслідків, корінь починає загнивати, а згодом призводить до загибелі всієї рослини. Для отримання високого врожаю, слід обмежити розвиток вегетативної частини рослини. Для цього необхідно проводити прищипування. Прищипують головний пагін і залишають 2 – 3 бокових. Таким чином, поживні речовини витрачаються не на нарощування зеленої маси, а йдуть на формування плодів. Легкі, гарно аеровані з нейтральною реакцією ґрунти, що добре прогріваються як найкраще підходять для отримання врожаю високої якості. Для гарного росту та розвитку, а також отримання якісних плодів необхідно вносити органічні добрива.

Характеристики
Основні атрибути
КультураДиня
Тип продукціїПосівний (насіння)
Група стиглостіСередньостигла
Країна виробникУкраїна
Вага упаковки1 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 13,60 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner