Продавець ТИКВА – виробництво товарів для саду та городу розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1067 відгуків
+380 (67) 544-38-48
Товари для дому, саду та городу
Кошик
-4%

Диня Золотиста, 1 г, Традиція

16 ₴

15,36 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 350 грн

  • В наявності
  • Код: 000013116
Диня Золотиста, 1 г, Традиція
Диня Золотиста, 1 г, ТрадиціяВ наявності
16 ₴15,36 ₴
+380 (67) 544-38-48
+380 (67) 544-38-48
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Диня Золотиста - середньостиглий сорт, який поєднує в собі такі цінні якості як урожайність, толерантність до хвороб та неперевершені смакові якості. Плоди округло-овальні, соковито-жовтого кольору, без сітки, майже гладенькі.

Маса плоду 1-1,5 кг.

М'якоть хрустка, неймовірно солодка і ароматна. Тепло- та світлолюбива культура, потребує легких ґрунтів, збагачених органічними речовинами.

Для споживання у свіжому вигляді.

Сорт дині вирощується у відкритому ґрунті безрозсадним способом та через розсаду. Глибина загортання насіння від 2 до 4 см. Сходи з’являються на 7 добу при +28 - 30°С, після чого температуру, три або чотири доби знижують до +16 - 18°С. У сонячні дні підвищують до 25 - 30°С, а у хмарні — утримують на рівні +20 - 22°С. Вночі температура повинна бути +16 -18°С. За тиждень до пересаджування розсади необхідно провести загартування. Розсаду висаджують у відкритий ґрунт у віці 40 діб, при наявності 2 – 3 справжніх листків, при умові відсутності весняних заморозків. Найоптимальніша температура для утворення зав’язі 25 - 30°С. Захищені від вітру та достатньою кількістю сонячного світла ділянки як найкраще підходять для отримання плодів високої якості. Культура гарно переносить посушливі періоди, сильне перезволоження ґрунту веде до негативних наслідків, корінь починає загнивати а згодом і вся рослина гине. Для отримання високого врожаю, слід обмежити розвиток вегетативної частини рослини. Для цього необхідно проводити прищипування. Прищипують головний пагін і залишають з боків 2-3 шт. Таким чином, поживні речовини витрачаються не на нарощування зеленої маси, а йдуть на формування плодів. Легкі, гарно аеровані з нейтральною реакцією ґрунти, що добре прогріваються як найкраще підходять для отримання врожаю високої якості. Рослина чудово реагує на внесення органічних добрив.

Характеристики
Основні атрибути
КультураДиня
Тип продукціїПосівний (насіння)
Група стиглостіСередньостигла
Країна виробникУкраїна
Вага упаковки1 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 15,36 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner